011 25 51 55

Over Bilge

Bilgehan Basar

Bilgehan is een administratieve duizendpoot, waar ze haar skills al vroeg heeft ontwikkeld tijdens de middelbare opleiding kantooradministratie. Hierna heeft zij nog een voltijdse opleiding Administratief commercieel bediende gevolgd. Na een succesvolle stageperiode bij het OCMW Heusden-Zolder kreeg ze de kans aangeboden om hier haar eerste werkervaring op te doen. Na heel wat ervaring in administratie, groeide haar belangstelling in vastgoed. Met deze interesse volgde Bilgehan nog een opleiding Vastgoedbediende.
Contacteer Bilgehan

Functie binnen het bedrijf

Vastgoedbediende
Met haar functie als vastgoedbediende is Bilgehan verantwoordelijk voor het opnemen van telefoons, het inboeken van afspraken met kandidaat-kopers, algemeen mailverkeer, het afsluiten van dossiers en allerlei bijkomende administratieve taken.

"Al 20 jaar zijn we een gevestigde waarde in uw regio."

Al 20 jaar is het team van Swevers Real Estate een gevestigde waarde in Limburg. Met kantoren in Hasselt, Beringen en Borgloon zorgen de erkende vastgoedmakelaars en een 15-tal medewerkers dagelijks voor een nieuw aanbod aan panden in de regio.

Iedereen binnen het team heeft zijn eigen specialiteiten zodat u verzekerd bent van deskundig advies, overal waar nodig. We begeleiden u doorheen het hele proces, telkens op een deskundige en transparante manier. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Meer over Swevers Vastgoed

Vraag uw gratis, individuele schatting aan

Adres
U moet deze voorwaarden aanvaarden.